Werk aan je duivels, in staat zijn om beide kanten op te gaan,

slyu1051 u

slyu10511 is 16 dagen geleden geplaatst

Ik ben een aanvaller, en ik zeg je, ik moncler jas dames sale heb een hekel aan verdedigers die echt meer druk uitoefenen op de vleugels, niet omdat ze me opblazen, maar omdat het vervelend moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl is. Meestal, tenzij een verdediger groot is en snel of echt goed, druk ver uit de buurt betekent gewoon dat ik makkelijk naar het moncler jassen dames sale doel kan gaan. Je moet je aanvaller niet zo hard spelen, maar moncler jas heren wees klaar 2018 moncler als de bal naast je zit, blijf bij hem wanneer hij het heeft, zet je stok in zijn handen, maar gooi niet zoveel cheques. Blijf bij hem moncler outlet sale en voor hem en hij zal meestal niet ontwijken. Wanneer hij ontwijkt, blijf dan voor hem staan, maar oordeel niet met het lichaam voor een controle, moncler heren wacht in plaats daarvan op GLE of op de vleugel, een positie waar hij dicht bij een goed schot staat en blijf moncler jas sale in zijn moncler jas dames lichaam en handen.

Als je box lacrosse gaat spelen, is dat heel wat anders moncler outlet dan een veld. Er zijn 5 mannen tegelijk op het veld en ze spelen allemaal een vergelijkbare rol. Meestal wordt je opgezet in een huisformatie, moncler jassen met 2 op elke vleugel en een bovenkant. Werk aan nauwkeurigheid met passes en schieten omdat je op een 4x4x4-net moncler jas heren sale gaat fotograferen. Nauwkeurige passes en schoten evenals eenhandige ontwijken moet uw belangrijkste focus zijn. Ik ben in de box, moncler jassen heren sale het is niet nodig om je moncler sale off-hand te gebruiken, omdat je de meerderheid met een sterke hand moncler jassen dames kunt spelen. Bovendien moet je in vorm proberen te komen, in de box, iedereen speelt verdediging en belediging, dus het is veel rennen. moncler jassen outlet Daar moet je klaar voor zijn.

De positie die je hebt gespeeld, wordt een X-aanvaller genoemd. Als je van plan bent moncler uitverkoop om die positie in de toekomst te online website moncler nederland spelen, zou ik zeggen dat je ofwel een goede ontduiker of een feeder wordt, hopelijk beide. Werk aan je duivels, in staat zijn om beide kanten op te gaan, je binnenste finishbewegingen zoals vraagtekens en binnenste rollen, en oefen rond de kooi en zoek naar de pas of schot. Als een X-aanvaller is je taak 1. Om de aanval te besturen, zorg je ervoor dat de rotaties goed zijn en krijg je de moncler jas outlet bal door X en 2. Wees een moncler jassen heren maker van bewegende beelden, kan de pas ontwijken of je man verslaan om de moncler dames dia uiteindelijk te tekenen leidend tot een doelpunt, van jou of een pass van je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *