Og du vet hva? Når jeg trenger noe fra dem to år senere

Trump ga 10 ganger Personlig Max til Florida Attorney General

canada goose dame KORREKSJON: Denne artikkelen er oppdatert for å gjenspeile Floridas ekspansive definisjon av en individuell kampanjedonor, som kan omfatte en persons og dennes virksomheter, slik at Trumps bidrag kan ha overholdt loven. En tidligere versjon foreslo bidragene kan ha overskredet lovlig grense. canada goose dame

canada goose Donald Trump brukte sine forskjellige selskaper til å donere 10 ganger den individuelle grensen til Charlie Crists 2006-guvernørkampanje, viser en Huffington Post-gjennomgang av statlige kampanjefinansieringsrekorder. canada goose

canada goose victoria parka Gaver ble alle gjort samme dag gjennom selskaper som Trump eier. Alt fortalt, gjorde Trump ni bidrag på $ 500 til Crist’s online-kampanjekonkurranse 25. august 2005, for totalt $ 4500. På den tiden,, en summe som Trump allerede hadde gitt Crists kampanje som en personlig donasjon i juni, Canada, Canada, Canada, Canada og Canada. Crist var advokat generalsekretær i Florida på den tiden. canada goose victoria parka

‘Det er ganske klart, at Trump i hemmelighet kjøpte innflytelse uten hensyn til reglene,’ sa Brendan Fischer, assisterende rådgiver ved Nonprofit Campaign Legal Center.

canada goose herre Florida lov definerer ‘person’ for å inkludere en person, et selskap, en forening, et joint venture eller et selskap, slik at en person og dennes personer hver kan bidra med $ 500. Trumps bidrag maskerte hans totale gir, men synes ikke å være i strid med statlig kampanje finanslover i kraft på den tiden. canada goose herre

canada goose norge Ifølge Fischer kan Trump ha brutt opplysningskrav, ‘som finnes i vassdrag, slik at velgerne kan se hvem som støtter en kandidat.’ canada goose norge

canada goose jakke Den nylig oppdagede selskapene Legit inkluderer Indian Hills Development; The Mar A Lago Club, Trumps private klubb i Palm Beach, TIHT Commercial LLC, et holdingselskap Trump registrert på et ikke-eksisterende kontor på åttende avenue i New York, 845 UN Limited Partnership, et selskap som Trump pleide å utvikle en bygning i Manhattan i 1990-tallet, 220 Management Company, et holdingselskap Trump operert for en bygning hans far, Fred Trump, eid, og Trump International Golf Club LLC, en Trump golfbane i West Palm Beach, 15 minutter fra Mar A Lago. canada goose jakke

Alt annet enn et av selskapene vises på Trumps økonomiske opplysningsskjema, en regnskapsføring av en svart friday salgskandidatens økonomiske interesser som er mandat av Office of Government Ethics. På det tidspunktet Trump gjorde donasjonene, hadde han en rekke store prosjekter på gang i Florida, hvis suksess eller fiasko link https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge var avhengig av en vennlig statsregering.

I 2004, et år før donasjonene, hadde Trump inngått en hemmelig avtale med utviklere om å lisensiere navnet sitt til Trump Tower Tampa, en luksus høy stigning. Tre år etter avtalen, i 2007 forlot utviklerne planene og erklært konkurs i nedbetalinger fra folk som trodde de kjøpte Canada en drøm hjemme i Florida. Tårnet ble aldri bygget.

canada goose victoria Da Trump var opptatt av å markedsføre Tampa-tårnet som ‘så spektakulært at det vil omdefinere både Tampa-skyline og markedets forventninger om luksus’, begynte han også et nytt forretningsområde, Trump Institute, med Mike og Irene Milin. På den tiden var Milits Canada Goose Coats UK allerede kjent for å gi advokater general for å drive en serie med rike hurtige seminarer over hele landet, og deres selskap, National Grants Conferences, til å signere en ‘Assurance of Voluntary Compliance’, en juridisk dokument som sikrer staten at de ville avslutte sin ulovlige markedsføringspraksis. canada goose victoria

canada goose outlet I 2005 lagde Militærene og Donald Trump opp for å opprette Trump Institute, en live-versjon av Canada Goose Outlet-offisielle klasser som Trump og hans team hadde vært å tilby Canada Goose outlet Niagara faller for et par måneder. Trump var optimistisk at de nye live-action seminarene kunne selge mye mer av Trumps merke til folk gjennom sin lisensavtale med Milinar. canada goose outlet

Til slutt deklarerte Trump-instituttet konkurs, og Trumps egen spinning, Trump University, brøt sammen og ble senere saksøkt av tusenvis av tidligere studenter som hevder falsk markedsføring.

canada goose trillium En talskvinne for Trump-kampanjen nektet å svare på spørsmål fra HuffPost mandag om donasjonene. Crist, en tidligere republikansk, har siden blitt en demokrat og støttet Trumps rival, tidligere statsminister Hillary Clinton. canada goose trillium

canada goose jakker herre Ifølge Fischer på Campaign Legal Center, at Trump ga så mye penger så langt foran canada goose klær uk Crist ‘s faktiske 2006 valg ‘antyder at Trump ønsket noe mer umiddelbar fra Crist som advokat generalsekretær, snarere enn nødvendigvis å støtte Crists gubernatorial løp. ‘ canada goose jakker herre

canada goose jakker dame Videre ser det ikke ut til at Trump var nesten like interessert i valget av Crists etterfølgere i 2006 som han hadde støttet Crists brennende kampanje for guvernør i 2005. canada goose jakker dame

canada goose jakke herre Ifølge kampanjefinansieringsrekord, donerte Trump et tilsvarende beløp til hver av de to kandidatene som vunnet for å lykkes Crist i 2006, Bill McCollum og Skip Campbell, som effektivt sikret hans spill på utfallet av løpet. canada goose jakke herre

canada goose jakke dame Trump har aldri hatt en hemmelighet av hans vilje til å utnytte donasjoner til politiske kampanjer for å fremme hans forretningsinteresser. Under den republikanske præsidentens primærpresident raste han seg om hvordan han brukte kampanjebidrag til å svinge politikere for å gjenopprette sine interesser. ‘Når de ringer, gir jeg. Og du vet hva? Når jeg trenger noe fra dem to år senere, tre år senere, ringer jeg dem, de er der for meg,’ sa Trump. canada goose jakke dame

canada goose salg Ifølge Fischer, ‘årsakene til å kjøpe innflytelse i Florida er ganske klart i dette tilfellet. Det er klart at Trump hadde mange nye grunner for å forsøke å unngå kampanjeregler.’ canada goose salg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *